Lilian en Annejan trouwden op zo’n heerlijk koude maar prachtig heldere winterdag in januari – ik ben niet zo’n wintermens, maar zo’n dag als die dag, heerlijk! Annejan haalde Lilian op bij haar ouderlijk huis in Culemborg en van daar gingen we – oh dapper bruidspaar! – foto’s maken in de Uiterwaarden langs de Lek. Gouden ochtendzon, blauwe bevroren lucht, de rijp op de velden – fantastisch! En dan zo’n prachtig bruidspaar, genieten hoor.

Na nog een fotomomentje in het Julianapark in het mooie Utrecht brachten we de rest van de dag door in Bunnik, bij de Landgoederij. Een prachtige locatie, waar we foto’s maakten, taart aten, gezellige speeches en liedjes aanhoorden en heerlijk dineerden. Aansluitend een kerkdienst in het prachtige kleine kerkje in Bunnik. Wat een dag! Geniet je mee? 

Interesse?

Hebben jullie na het zien van deze blogpost interesse in mijn fotografie-skills? Super leuk! Ik hoor graag van jullie om te kijken of we bij elkaar passen. Sturen jullie een mail met jullie wensen en verwachtingen? Meestal krijgen jullie binnen één week antwoord.