Voor alles een eerste keer, zo ook voor.. sportfotografie! Als je me een beetje kent dan weet je dat ik niet zo’n sport-fanaat ben, maar Maura van Mind Your Body and Health maakt het allemaal heel veel dragelijker ;-) Ik vond het daarom ook super leuk om haar op de foto te zetten in haar studio in Alkmaar!

Bij Mind Your Body and Health kun je allerlei verschillende soorten sportlessen volgen, waaronder ook yoga. Maura is echt een yoga-BAAS! Super gaaf om te zien hoe zij al die bijzondere yoga-poses zonder al te veel moeite uit haar lichaam tovert. Ik vind de foto’s die ik van haar maakte wel echt bijzonder – heel rustig, stilistisch, een beetje betoverend eigenlijk wel! 

Ik kwam bij Mind Your Body and Health terecht omdat ik op zoek was naar een fijne pilates plek in Alkmaar. Naast yoga kun je bij Maura ook pilates lessen volgen. Ik weet niet of je dat wel eens hebt gedaan, maar OEI, dat is hard werken hoor ;-) Misschien denk je, ‘ah dat ziet er heel makkelijk uit!’, maar ik daag je uit om ‘t zelf eens te proberen haha. En ja, het is wel waar.. als Maura het doet dan ziet het er vooral heel mooi en niet al te moeilijk uit haha! 

Ten slotte is Maura ook echt een kei-sterke sport-vrouw, en volg je bij Mind Your Body and Health ook kracht-lessen. Mijn favoriet is de core-power les, als ik die doe heb ik gegarandeerd de volgende dag spierpijn ;-) De kracht-lessen volg je ook in de studio bij Mind Your Body and Health, en er wordt gebruik gemaakt van allerlei (kleurrijke) attributen om ‘t allemaal nét dat beetje zwaarder te maken. Ziet er wel cool uit, he?

Interesse?

Heb je na het zien van deze blogpost interesse in mijn fotografie-skills? Super leuk! Ik hoor graag van je om te kijken of we bij elkaar passen. Stuur je een mail met je wensen en verwachtingen? Meestal krijg je binnen één week antwoord.