Newborn

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over mijn werkwijze rondom newborn fotografie. Hoe krijgen we jullie lieve kindje zo mooi mogelijk op de foto? :-) Wil je graag eerst meer foto’s bekijken? Ga dan naar mijn portfolio. 

Meer foto's

Meer informatie?

Moet ik nog iets klaarzetten voor de fotoshoot? Welke outfits moeten we aan? Vind antwoorden op al je vragen!

Ahh hallo en gefeliciteerd, jullie kindje is geboren! Wat een bijzonder wonder – en wat leuk dat jullie overwegen om foto’s te laten maken van jullie mini. 

Hoe werkt ‘t precies?

Een newborn shoot vindt plaats bij jullie thuis, dat is wel het makkelijkst met zo’n kleintje! Bij het foto’s maken maak ik gebruik van wat er in jullie huis is – lekker op de bank knuffelen met elkaar, de baby liggend in het bedje of op een vrolijk gekleurd kussen. Ik neem dus niet allerlei Anne Geddes-achtige props mee, dat is niet helemaal mijn ding ;-) Ik zorg dat er foto’s zijn van jullie kindje alleen, en van jullie samen – misschien ook met een ouder broertje of zusje (maximaal 5 personen in totaal). Ik heb geen haast, dus we nemen lekker de tijd – tussendoor voeden of een andere outfit aandoen is helemaal geen probleem.

En dan?

Na de shoot ontvangen jullie binnen een week een digitaal voorproefje. De rest van de foto’s (meestal tussen de 75-100) krijgen jullie normaal gesproken binnen 6 weken digitaal toegestuurd. Al deze foto’s zijn volledig bewerkt en de hoogste kwaliteit. 

 

Interesse?

Hebben jullie na het lezen van deze informatie interesse in mijn fotografie-skills? Super leuk! Ik hoor graag van jullie om te kijken of we bij elkaar passen. Sturen jullie een mail met jullie wensen en verwachtingen? Meestal krijgen jullie binnen één week antwoord.