Loveshoot

Hier kun je alle informatie vinden over loveshoots: hoeveel ‘t kost, hoe ik jullie zo lief op de gevoelige plaat krijg en hoe lang het ongeveer duurt. Wil je graag meer voorbeelden zien van mijn werk? Bekijk dan eerst mijn portfolio. 

Meer foto's

Meer informatie?

Moet ik nog iets meenemen voor de fotoshoot? Welke outfits moeten we aan? Vind antwoorden op al je vragen!

Gezellig met je lief op de foto? Een cadeautje, een middagje uit of gewoon om de liefde te vieren – loveshoots zijn één van mijn favoriete dingen om te doen!

Hoe werkt ‘t precies?

We trekken er gezellig met z’n drietjes op uit – in jullie geboortestadje, jullie lievelingswandeling in het bos of aan het strand, het is helemaal up to you guys! Tijdens ons wandelingetje stoppen we af en toe en zet ik jullie op een leuk plekje neer, en klik eventjes heel wat foto’s bij elkaar. En dan wandelen we lekker verder! Geen ongemakkelijke studio-shoot dus, maar gewoon een middagje weg met je lief en, o ja, met mij ;-) Bonus: ik beloof dat ik voldoende slechte grappen zal maken om jullie aan het lachen te blijven maken, en dan dat gevoel van awkwardness snel zal verdwijnen! In andere woorden: ik help jullie om mooi op de foto te komen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. :-)

En dan?

Na de shoot ontvangen jullie binnen een week een digitaal voorproefje. De rest van de foto’s (meestal tussen de 100-200) krijgen jullie normaal gesproken binnen 6 weken digitaal toegestuurd. Al deze foto’s zijn volledig bewerkt en de hoogste kwaliteit. 

 

Interesse?

Hebben jullie na het lezen van deze informatie interesse in mijn fotografie-skills? Super leuk! Ik hoor graag van jullie om te kijken of we bij elkaar passen. Sturen jullie een mail met jullie wensen en verwachtingen? Meestal krijgen jullie binnen één week antwoord.