Familie

Deze pagina bevat alle informatie over mijn werkwijze rondom familie fotoshoots. Hoe zorgen we ervoor dat jullie allemaal gezellig lachend op de foto komen? :-) Wil je graag nog wat meer van mijn werk zien? Dan kun je eerst mijn portfolio bekijken.

Meer foto's

Meer informatie?

Moet ik nog iets meenemen voor de fotoshoot? Wat voor ‘n outfits moeten we aan? Vind antwoorden op al je vragen!

Families, yay fun! Wat hou ik van de gezelligheid en gekheid van een gezin. En al die vrolijkheid past natuurlijk niet in een studio of in een huisje, dus daarom trekken we er lekker met elkaar op uit. Jullie favoriete zondag-middag-wandelingetje, uitwaaien aan het strand of langs de Amsterdamse gracht – het kan allemaal, en jullie mogen het kiezen! En o jullie hoeven niet in perfect lichtblauw-wit gecoördineerde kleding te verschijnen hoor – lekker op je laarzen door de bladeren rennen is namelijk super leuk en tja dan worden die witte kleren wel snel vies.. toch? Nou ja, je snapt het ondertussen vast wel – geen saaie stijve foto’s, maar vrolijkheid en gezelligheid – gewoon zoals jullie samen zijn.

Hoe werkt ‘t precies?

Als ik jullie gezin mag fotograferen kiezen we in overleg een leuke locatie, het liefst ergens met lekker veel ruimte! De shoot zelf duurt dan ongeveer een uurtje. Tijdens de shoot geef ik jullie instructies over hoe jullie precies moeten staan en hoe jullie mogen kijken – geen zorgen daarover dus! Ik zorg dat er een aantal foto’s zijn waar jullie allemaal enigszins netjes recht in de lens kijken in verschillende combinaties, maar er is ook voldoende tijd en mogelijkheid voor wat meer spontane foto’s!

En dan? 

Na de shoot ontvangen jullie binnen een week een digitaal voorproefje. De rest van de foto’s (meestal tussen de 100-200) krijgen jullie normaal gesproken binnen 6 weken digitaal toegestuurd. Al deze foto’s zijn volledig bewerkt en de hoogste kwaliteit. 

 

Interesse?

Hebben jullie na het lezen van deze informatie interesse in mijn fotografie-skills? Super leuk! Ik hoor graag van jullie om te kijken of we bij elkaar passen. Sturen jullie een mail met jullie wensen en verwachtingen? Meestal krijgen jullie binnen één week antwoord.