Contact

Inge Kalle-den Oudsten

Ik ben 27 jaren jong, getrouwd met mijn dokter Joshua, moeder van Olivia en woonachtig in een schilderachtig grachtenhuisje in Alkmaar. Naast mijn werk als fotograaf schrijf ik aan de Universiteit van Amsterdam aan een proefschrift over museum-bezoekers. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten aan het wandelen of hardlopen, en daarnaast eet ik boeken als ontbijt. ;-)

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een shoot? Welke outfit moet ik aan? Antwoorden op deze vragen en meer!

Ongedwongen 

Vrolijk 

Informeel

Met die drie woorden zou je mij als fotograaf kunnen omschrijven. Als je een shoot bij mij boekt denk dan niet aan perfect geposeerde studio foto’s in matchende outfits, maar lachend door een veld rondjes rennen ;-) Ik ben een kei in mensen op hun gemak stellen tijdens het foto’s maken, en het is mijn doel om iedereen écht lachend op de foto te krijgen. Gezelligheid staat voorop! Maar natuurlijk krijgen jullie ook prachtige foto’s – kleurrijk, sprankelend en écht.

Hello Inge Photography

vrolijke fotograaf van al jouw bijzondere momenten

Kamer van Koophandel #62233033

Adres Luttik Oudorp 112, 1811 MZ in Alkmaar

Contact

Heb je interesse in mijn fotografie-skills? Super leuk! Ik hoor graag van je om te kijken of we bij elkaar passen. Stuur je een mail met wat meer info over jezelf, je wensen en je verwachtingen? Meestal krijg je binnen één week antwoord!