Bruiloft

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn werkwijze rondom bruiloften. Facts and figures en ‘n mooi verhaal over hoe alles nou precies in z’n werk gaat. Op zoek naar voorbeelden van mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio. 

Meer foto's

Meer informatie?

Maak je ook albums? Hoe lang moeten we de tijd inplannen voor de shoot? Wat nou als het regent? 

Hee, wat leuk dat je hier bent! Overwegen jullie mij voor jullie bruiloft? Super leuk! Hier vind je de basic informatie.

Van tevoren

Ik vind het altijd relaxt om elkaar voor de bruiloft even te ontmoeten en met elkaar de dag door te spreken. Dit kennismakingsgesprek plan ik meestal zo’n 2 maanden voor de bruiloft in, als jullie goed weten hoe jullie dag er uit ziet. We drinken een koffietje bij mij thuis in Alkmaar, leren elkaar kennen, en bespreken jullie dag tot in de puntjes. Tijdens dit gesprek maken we precieze afspraken over aantal uren, en kunnen jullie al je vragen stellen over mijn werkwijze!

Op de dag zelf

Ik ben graag vanaf het begin bij jullie dag! Meestal begin ik zo’n halfuurtje voordat jullie elkaar voor het eerst zien. Vaak volgt dan een ‘officiële’ fotoshoot, maar weet je – ik ben een vrolijke, behoorlijk informele fotograaf. ;-) Dat betekent dus: geen statische, traditionele, saaie foto’s, maar vooral een uurtje gezelligheid met elkaar. Tijdens de shoot neem ik de leiding, en zorg ik dat jullie er mooi op komen te staan! De rest van de dag ben ik veel minder opvallend aanwezig en probeer ik (best een beetje sneaky) alle mooie momenten zo ‘echt’ mogelijk vast te leggen. Ik zal jullie dus ook nooit vragen om de taart nog eens opnieuw te snijden, alleen maar voor de foto. Dingen gebeuren zoals ze gebeuren, en ik maak er ‘n boel foto’s van! Fotograferen is hard werken, dus ik ben maximaal 10 uur op jullie dag aanwezig.

Na de dag

Na jullie feestelijke dag ontvangen jullie binnen één week een voorproefje met alvast wat foto’s! Daarna krijgen jullie binnen twee maanden alle foto’s toegestuurd per post op een USB. Dat zijn er meestal zo’n 500-750. En dan lekker nagenieten!

 

Interesse?

Hebben jullie na het lezen van deze informatie interesse in mijn fotografie-skills? Super leuk! Ik hoor graag van jullie om te kijken of we bij elkaar passen. Sturen jullie een mail met wat meer informatie over jullie zelf en jullie dag? Meestal krijgen jullie binnen één week antwoord.