Algemene Voorwaarden

Inge Kalle-den Oudsten
Luttik Oudorp 112, 1811 MZ Alkmaar
Kamer van Koophandel: 62233033

Opgesteld door Inge Kalle-den Oudsten op 1 januari 2019.

1. De termijn voor het ontvangen van uw foto’s is maximaal 8 weken, uitzonderingen door omstandigheden daar gelaten.

2. Het aantal foto’s dat u ontvangt staat aangegeven op de website, maar dit is een inschatting, en daar zijn geen rechten aan te ontlenen.

3. U mag uw foto’s op allerlei manieren publiek maken (bijvoorbeeld ze op Facebook of Instagram zetten), maar u moet daarbij altijd de copyright informatie vermelden.

4. U mag de foto’s niet zelf nogmaals nabewerken, of op een andere manier veranderen met programma’s zoals Photoshop, Lightroom of Instagram.

5. U mag het bedrag dat aangegeven staat op de factuur tot 2 weken na de dienst-datum (de datum van de shoot of bruiloft) betalen.

6. Uw foto’s blijven mijn eigendom – ik mag ze dus gebruiken als promotiemateriaal: op mijn website, Instagram en Facebook pagina’s, en andere media. Indien u hier bezwaar tegen heeft reken ik een vergoeding voor de inkomstenderving van 75 euro in het geval een fotoshoot, en 150 euro in het geval van een bruiloft.

7. Bij ziekte of afwezigheid verplaatsen we de fotoshoot. In het geval van een bruiloft, en mijn afwezigheid is op korte termijn (dat is, binnen 3 maanden voor de bruiloft), zorg ik voor vervanging. Hoewel ik mijn best zal doen, kan ik u niet verzekeren dat de vervanging voor dezelfde prijs is. Indien u de prijs te hoog vindt, bent u vrij om zelf een andere fotograaf te zoeken.